Česká spořitelna se bude stěhovat do nového

ceska sporitelna_budova_na_namestiPobočka České spořitelny ve Velkém Meziříčí se připravuje na stěhování z dosavadního objektu do nových prostor. Těmi bude budova Horácka na náměstí v Meziříčí.

Stávající budova, kde spořitelna až doposud sídlila, patří již více než deset let městu Velké Meziříčí.

Po jejím zrekonstruování se do budovy před lety přestěhovaly odbory správy a dopravy zdejšího městského úřadu. „Česká spořitelna nám dala výpověď z nájmu k 31. říjnu 2018," informoval starosta. Uvolněné prostory město nejspíš využije pro svoje potřeby. 
„Aktuálně připravujeme nové prostory pro přemístění pobočky do objektu tzv. Horácko, Velké Meziříčí, Náměstí 22/24. Jde o komerční objekt, ve kterém sídlí např. lékárna, ordinace lékaře a další služby," uvedl pro týdeník Medřičské listy Jiří Štábl z tiskového centra České spořitelny, „jde o prostor, který bude lépe vyhovovat současným požadavkům ČS a kde budeme moci obyvatelům Meziříčí a všem našim klientům nabídnout mj. komfortní zónu se samoobslužnými stroji pro provádění hotovostních i bezhotovostních operací přístupnou 24/7. Přesun na nové místo předpokládáme ve 4. Q letošního roku, a to tak, že provoz pobočky i ATM kromě nezbytných technických krátkodobých odstávek zůstane nepřerušen. O konkrétním termínu přesunu budeme informovat v dostatečném předstihu."
Text a foto: Iva Horká

horacko namesti_vm

 

    Reklama
  • Generali
  • Rozmarinek23
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru